Contactaanvraag Marketing Automation

Marketing automation

Je toont als consument eenmalig interesse in een product of dienst en vervolgens word je van alle kanten bestookt met e-mails en social media berichten. Wat volgens de aanbieder ‘relevante en persoonlijke content’ is, voelt als SPAM. Herkenbaar? Geautomatiseerde marketing kan een zegen zijn. Voor klant en bedrijf.

Het gestructureerd automatiseren van marketing kent vele voordelen. Ik ga je niet vermoeien met de exacte cijfers, maar kort gezegd krijg je beter inzicht in de behoeften van jouw doelgroep, stijgen het aantal marketing- en sales gekwalificeerde leads en is de uiteindelijke klantconversie hoger dan ooit. Je haalt meer uit je marketingbudget en je omzet stijgt. Ideaal! Ook jouw klant profiteert: hij ontvangt beter afgestemde content, ervaart een betere klantreis, krijgt gerichtere aanbiedingen en altijd op het juiste moment. Hulde! Marketing automation kan dus flink renderen! Mits goed uitgedacht en uitgevoerd.

Hoe te beginnen?

Jeuken je handen als marketeer? Wil je ook profiteren van de voordelen die marketing automation kan bieden? Vul dan het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op. Ik help je op weg of kan je volledig ontzorgen. Van strategie tot uitvoer.

De met een (*) gemarkeerde velden zijn verplicht

Aanhef(*)
Invalid Input

Voorletters(*)
Vult u aub uw voorletters in.

Tussenvoegsel

Achternaam(*)
Vult u aub uw achternaam in.

Bedrijf
Invalid Input

Email(*)
Vult u aub uw emailadres in.

Telefoonnummer
Invalid Input